وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

سرلشکر موسوی: هیچ وابستگی در تامین تجهیزات دفاعی نداریم

سرلشکر موسوی: هیچ وابستگی در تامین تجهیزات دفاعی نداریم فرمانده کل ارتش،‌ گفت: امروز با رهبری و تدبیر فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) به جایی رسیده ایم که برای تامین نیازمندی های عرصه دفاعی هیچ وابستگی به خارج از مرزهای کشور نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی با بیان اینکه باید خداوند را به خاطر نعمت بزرگ انقلاب اسلامی شاکر باشیم، گفت: امام خمینی(ره) خودکفایی و خوداتکایی را به مردم کشور آموزش داد و امروز این امر تبدیل به فرهنگ ملت بزرگ ما شده است.

 

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه اگر ملتی در عرصه دفاعی وابسته باشد عزتمند و سربلند نخواهد شد، تصریح کرد: با رهبری و تدبیر فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) به جایی رسیده ایم که برای تامین نیازمندی های عرصه دفاعی هیچ وابستگی به خارج از مرزهای کشور نداریم.

 

وی ادامه داد: وقتی کشوری برای تامین تجهیرات دفاعی به خارج از مرزها متکی باشد، ناگزیر است در عملیات ها بر اساس توانایی تجهیزات رفتار کند اما وقتی ملتی تجهیزات دفاعی خود را مطابق با تاکیتک ها و اهداف خودش طراحی کند، می تواند تصمیم بگیرد و قدرت ابتکار عمل را داشته باشد.

 

سرلشکر موسوی با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه دستاوردهای صنعت دفاعی، خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه شاهد کارهای بسیار بزرگ جوانان ایران اسلامی در وزارت دفاع بودیم و امروز به برکت حضور این جوانان دانشمند در صنعت دفاعی و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و دانشگاه های کشور می‌توانیم با اتکا به خودمان از میهن عزیزمان دفاع کنیم.

 

وی در پایان با تقدیر از همه عزیزان شاغل در صنایع دفاعی گفت: امیدوارم این ملت با تکیه بر ارزش های والای اسلام و انقلاب، روز به روز موفق تر و پیروز تر باشد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار